RFID-skydd bilnyckel bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Är du också på jakt efter RFID-skydd bilnyckel bäst i test? Då har du hittat till rätt hemsida! I den här artikeln går vi över de allra bästa RFID-skydden för dina bilnycklar. I nedre delen av artikeln har vi också knåpat ihop en köpguide för att du ska kunna göra ett lättare val.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för pricerunner.se & smartasaker.se

Bästa RFID-skyddet för bilnyckeln – en topplista


Resefodral med RFID-skydd – bäst i test!

Ett svart resefodral med RFID-skydd

+ Snygg design

+ Praktisk och får plats med väldigt mycket mer än bara bilnyckeln

+ Samla allt på ett ställe

– Klumpig för att ha i fickan


Smidigast: Skimsafe kort

Ett svart RFID-skyddskort

+ Smidigt att ha i väskan eller fickan!

+ Kan även skydda andra saker som betalkort

– Måste alltid ligga nära bilnyckeln


Bäst budgetval: Nedis RFID-plastfickor

En plastficka med RFID-skydd från Nedis

+ Absolut smidigast

+ Kan även skydda andra saker som betalkort

+ Får plats med de flesta småprylarna

– Bilnyckeln kan glida ut


Hur väljer man det bästa RFID-skyddet för bilnyckeln?

Att hitta ett RFID-skydd som passar för bilnycklar är faktiskt svårare än man kan tro. De allra flesta tillverkare gör endast varianter som är gjorda för att skydda betalkort. Vi tänkte dock lite utanför boxen och lyckades därför trots det, få ihop några modeller som kunde passa bilnycklar. Om ingen av de passar dig kommer här lite tips på hur du ska tänka.

Fungerar det även för andra saker?

Eftersom RFID-skydd kan vara lämpliga att använda ihop med andra saker som betalkort eller passerkort kan det vara bra om just ditt skydd också passar för det. Välj en modell som inte bara kan läggas ihop med betalkortet, och som har ett stort utrymme. Det gör dessutom att även de större bilnycklarna får plats tillsammans med skyddet.

Hur slittåligt är det?

RFID-plastfickor till exempel, tenderar att slitas ut på bara några veckor. Framför allt när man lägger en bilnyckel i de. Det klassiska “RFID-kortet” är däremot väldigt slittåligt och håller i princip för alltid. Resefodralsvarianterna håller också riktigt länge, på grund av dess mjuka utsida. Du får helt enkelt välja själv, är designen viktigare än hållbarhet?

Hur gjorde vi vårt test av RFID-skydd för bilnycklar?

Vårt test av RFID-skydd för bilnycklar började egentligen med att tänka lite utanför lådan. Vi behövde hitta produkter som kunde passa bilnycklar, eftersom att det inte finns specifika produkter för just bilnycklar. Vi hittade ganska snabbt några populära alternativ, och valde ut de som kunde passa för bilnycklar.

Vi utgick från kunders åsikter om produkterna och satte ihop våra egna recensioner. Egentligen skrev vi bara för- och nackdelarna med modellerna, och rangordnade de från bäst till sämst. Det var det som också utgjorde vår RFID-skydd för bilnycklar bäst i test lista – en rangordning av olika modeller.