Mobilhållare MC bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Är du också på jakt efter mobilhållare mc bäst i test? Då har du hittat till rätt topplista! Nedan hittar du de allra bästa mobilhållarna när du ska ut och åka motorcykel. Mot slutet av artikeln hittar du också en köpguide för hur du ska tänka.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för kjell.com & batteriexperten.se

Mobilhållare MC – topplista


SIGN mobilhållare mc – bäst i test!

En svart mobilhållare för mc från Sign

+ Snygg design som liknar kolfiber

+ Sitter otroligt bra, även med tyngre mobiler

+ Billig


Bäst premiumval: Nomadelic Heavy Duty

En mobilhållare som sitter på ett motorcykelstyre

+ Robust design som håller mobilen i ett starkt grepp trots väder

+ Reducerar vibrationer

– Greppet slits ut


Hur väljer man den bästa mobilhållaren för mc?

Eftersom utbudet är så litet kan det vara svårt att hitta den allra bästa mobilhållaren för mc. Det var just därför vi satte ihop vår topplista! Men om du mot förmodan inte hittat en passande modell i den kommer här lite tips på hur du ska tänka.

Hur stabil är den?

Det absolut viktigaste är att mobilhållaren sitter stadigt. Detta innebär inte bara att den inte flyger av, för det gör nog ingen modell, men snarare hur stadigt den håller mobilen. Hela poängen är ju att du ska kunna titta på mobilen samtidigt som du kör, och för det måste mobilen sitta stadigt. Titta i beskrivningen om produkten ifall de utger produkten för att vara “vibrationsreducerande”. Det är precis det du letar efter!

Vad kostar den?

Prislappen är något som nästan alla tittar på när de ska köpa något nytt, och med bra anledning såklart! Vi rekommenderar att du inte spenderar över 500kr på en mobilhållare för motorcykeln. Men samtidigt får den inte kosta så lite som en hundralapp. Dessa lågprisvarianter är ofta riktigt dåliga och riskerar istället att mobilen flyger av i farten.

Hur gjorde vi vårt test av mobilhållare för mc?

Vårt test av mobilhållare för mc inleddes med att ta fram några produkter som kunde platsa på topplistan. Dessa modeller lästes det sedan på mer om med hjälp av andras recensioner och en del produktbeskrivningar. Med informationen som hittades i de gjorde vi sedan egna recensioner.

För att avsluta behövde vi sätta ihop mobilhållare mc bäst i test listan, alltså själva rangordningen. Det gjordes efter att vi jämfört modellernas förmågor och funktionalitet.