Bilavfuktare bäst i test 2023 – hitta bästa bilavfuktaren!

Letar du också efter bilavfuktare bäst i test? Då har du hittat till helt rätt sajt! Vi hjälper dig hitta den allra bästa bilavfuktaren för att du ska få den optimala upplevelsen. Mot slutet av artikeln hittar du till och med en kort köpguide för hur du ska tänka.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för autodude.se & pricerunner.se

Bäst bilavfuktare – en topplista


Pingi bilavfuktare – bäst i test!

En låda som innehåller en återanvändbar bilavfuktare från Pingi

+ Återanvändningsbar

+ Otroligt effektiv

+ Torkas snabbt i mikrovågsugnen

+ Pingvinen på framsidan skiftar färg när påsen absorberat till sin fulla förmåga


Rawlink bilavfuktare

En kudde som suger upp fukt i bilen

+ Kardborre på baksidan för att kunna hängas upp

+ Praktisk och kan alltid ligga i bilen

+ Tar endast 6 minuter för att få ur fukten ur kudden


Hur väljer man den bästa bilavfuktaren?

Den bästa bilavfuktaren hittar du förstås efter att du gjort gedigen undersökning på marknaden. Tyvärr finns det inte alls många alternativ, vilket var anledningen till att vi plocka ihop vår topplista. Om du däremot inte hittat det du letar efter kommer här lite tips på hur du ska tänka inför ditt val.

Hur mycket kan den absorbera?

Det blir såklart inte överdrivet mycket fukt i bilen, trots att den står under längre perioder. Men det är ändå viktigt att bilavfuktaren klarar av att suga upp ungefär en liter. Då slipper du ta ut den ur bilen lika ofta! Då kan du bara låta den ligga i flera veckor utan att behöva suga ut fukten.

Vi rekommenderar också att du väljer en modell som visar dig på något sett hur mycket vätska som är i den. Detta är oftast med någon form av färgskiftning, vilket underlättar enormt. Då ser du när den börjar bli full, men också när den är helt full!

Vad kostar den?

Vi brukar faktiskt inte ha med prislappen som en kriterier, men denna gången har vi det. Vi har sett alldeles för många gå in i köpfällor just när det gäller bilavfuktare och betalat många hundringar över vad de borde. Vi rekommenderar att du köper en variant kring 200kr, det är “the sweet spot”.

Hur gjorde vi vårt bilavfuktare test?

Vårt bilavfuktare test inleddes med att hitta några passande modeller. Det tog lite tid, men till slut hade vi i alla fall några få produkter som presterat bra enligt andra kunder. Vi läste på mer ingående om de med hjälp av just kundernas recensioner och beskrivningar från tillverkarna själva. Med informationen som lästs där satte vi sedan ihop våra egna recensioner om bilavfuktarna.

Sist men inte minst sammansatte vi själva bilavfuktare bäst i test listan. Det gjordes efter att vi jämfört modellernas för- och nackdelar med varandra.